3.Dünya Savaşı Sanaldan mı Başlayacak? [DETAYLI]

TeleLife

Üye
27 Haz 2012
194
0
öyle bişey olsa türkiyede hacker tim leri birleşse dünyanın feleği şaşar :D :D
 
Son düzenleme:

DeneyimsizDenek

Özel Üye
20 Şub 2011
11,756
91
34
Gökyüzü
Buna benzer bir anket konusu açmıştım.Savaş çıkarsa tht ne olur diye.Birisi tht, tsk ya döner demişti.Sanal ortamda savaşın patlak vermesi için henüz erken.Ama büyük rol oynayacağı bir gerçek.Zaten şu anda bile teknolojik araçlarla savaşmıyor muyuz?Karşı tarafın sistemlerini bozmak amaç.
 

'BozKurt

Yaşayan Forum Efsanesi
20 Tem 2013
11,181
6
İstanbul
Teknoloji çok önemli arkadaşlar bir savaş çıktıgında bizim hackerlar Abd ' nin bilgisayarlarına filan sızdıgını düşünsenize bütün operasyonlarını bütün basın medyasını mahfeder .
 

Hesap Askıda

Uzman üye
12 May 2013
1,212
0
Gün gittikçe teknoloji ilerlemekte ve artık herşey teknoloji ile çözülmekte.Zaten geçmiştede teknolojiyi kullanan kazandı gelecektede öyle olacak
 

karacanmanacan

Katılımcı Üye
18 Tem 2013
905
0
ankara
size söyleyim türkiye 3.dünya savaşına katılmıyacak 2023 den sonra ayakta kalırmı bilmem iç savaş dış tehditler türkiyeyi yok etcek bunun sebebi ise pkk ve isyancı k*rtler
 

Akrep4136

Uzman üye
23 Haz 2013
1,129
0
TAOW
3. Değilde Belki 4. Dünya Savaşı Çıkarsa Olabilir Sanki :D


Bence En Doğru Yorum O Kadar Füze,Tank,Jet Yapacaklar Ve Sanal Ortamda Savaşacaklar Biraz Şaçma (Yaşadığımız Dönemden Dolayı) Yani Yemeği Yapıp Yemeği Yememek Gibi Bir Durum Söz Konusu Fakat 4.Dünya Savaşı Olursa Kesin Siber Savaş Olur.Gerçi Şuanda Bile Bir Siber Savaş Var.
 

yuski

Uzman üye
1 Şub 2011
1,010
0
emd yi araştırın eletromanyetik darbe tüm teknolojik aletleri susturan bir silah.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.