Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar 32 bit windows normal yükleyebiliyorum fakat 64 bit indirdikten sonra bilgisayarı açtığımda kendini yeniden başlatıp duruyor. x64 tabanlı işlemcim var ne yapabilirim 32 bitten 64 bite geçmeye çalışıyorum
Windows 8 64 bit te denedim. Yine aynı sorun çıktı bilgisayar kendini yeniden başlatıp duruyor.
Hayır hiç çıkartmadımEğer kurulum bitince tekrar başlıyor diyorsanız, flashı kurulum sonunda çıkartıyor musunuz?
Hepinize Merhaba Arkadaşlar
Bugün sizlere serial key olmadan nasıl Windows 8.1 kurabileceğinizi anlatacağım.Öncellikle verdiğim linkten ei.cfg dosyasını indirelim.
(Dosya dosya.co ya upload edilmiştir indirme şifresini aşağıdan bulabilirsiniz.)
Daha sonra indirdiğimiz Windows 8.1 iso dosyasını rufus ile usb belleğimize yazalım.(Seçenek çıkarsa karşınıza Standart Windows yüklemesini seçelim)
İşlem bittikten sonra belleğimize girip sources klasörüne ei.cfg dosyasını atalım.
Bu işlem den sonra usb ile bilgisayarı boot edelim bu sayede yükleme kısmında anahtar istemeyektir.
8 gb ramim var 64 bit kuruyorum kurduktan sonra win 10 32 bit kurulu harddiskimi çıkartıyorum boş harddiskimi takıyorum usb yi algılıyor Windows simgesi çıkıyor fakat bilgisayar ben hiçbirşey yapamadan kendini yeniden başlatıyor zaten rufus ile isoyu yazdırıyorum