32 Gün Özürsüz 12 Gün Özürlü Devamsızlıkla Kalır mıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

destroyerrishere

Yeni üye
17 Kas 2023
45
10
32 Gün özürsüz, 12 gün de özürlü devamsızlığım var. Geç kaldığımdan dolayı 32 özürsüz devamsızlığım oldu ama bazıları da özürlü geçirildi. Bu devamsızlıkla sınıfta kalır mıyım?

ORTAOKUL :)
 
Son düzenleme:

1wexter1

Katılımcı Üye
24 Eyl 2021
921
647
Uzayda1yer
30 günü geçerse direkt olarak kalıyorsun diye biliyorum özürlü özürsüz fark etmez. Çünkü 10gün özürsüz ve 20günden fazla özürlü devamsızlıktan ötürü kalıyorsun
 

'ReDLiNe

Blue Team Lideri
23 Haz 2015
7,698
3,616
23
Ankara
30 günü geçtiğin an sınıfta otomatik kalıyorsun
12 sınıf olsa bile genel bir af yok bu yüzden geçmiş olsun


//edit: konuyla alakasız mesajlar atıp ortalığı germeye çalışan arkadaşlar hakkında gerekli işlemler uygulanacaktır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.