:)

Melis21

Yeni üye
30 May 2010
4
0
slm arkadaslar
biliyorum yasak ama cok önemli acilen hackere ihtiyacim var
nolur yardimci olabilen varsa bi msj atsin bana lütfenn
 

Melis21

Yeni üye
30 May 2010
4
0
ödevim calindi sali günü teslim var ve ben o kisinin laptopundan onu almam lazim 25sayfalik word dosyasi cok önemli lütfen yardimci olun
 

Melis21

Yeni üye
30 May 2010
4
0
ben niye calim yaa
yedegi yok usbden sildiler pcmde yoktu
ne lazim? IP numarasi bulabilirim
 

CrazyLegend

Katılımcı Üye
27 Ara 2009
533
0
BURSA / GEML
Forumda araştır Ip Numarası Bildiğim Pc 'ye nasıl bağlanabilirim oradan bağlan bak hiç olması Dos'tan bağlanma var Ip ile onu dene . araştır .
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.