CyberPrt Yeni üye Katılım 13 Ocak 2018 Mesajlar 13 Tepkime puanı 0 Kredi 0 14 May 2018 #1 Öncelikle merhaba Kendimi 3D tasarımda (banner , logo vb.) geliştirmek istiyorum bana önerebileceğiniz programlar ve bu programları öğrenebileceğim dersler varmı Şimdiden yardım eden herkese teşekkür ediyorum:yo
Öncelikle merhaba Kendimi 3D tasarımda (banner , logo vb.) geliştirmek istiyorum bana önerebileceğiniz programlar ve bu programları öğrenebileceğim dersler varmı Şimdiden yardım eden herkese teşekkür ediyorum:yo
osm4nl1evl4d1 Kıdemli Üye Katılım 15 Mar 2017 Mesajlar 4,771 Tepkime puanı 12 Konum T Ü R K Kredi 0 14 May 2018 #2 Ben yardım edebilirim.
Corle0ne Yaşayan Forum Efsanesi Katılım 25 Haz 2016 Mesajlar 9,590 Tepkime puanı 502 Konum StPetersburg Kredi 0 14 May 2018 #3 Cinema 4D programını öneririm ders olayına gelecek olursak öyle tekte arşiv bulamazsın, youtube üzerinden cinema 4d easy to use Yazıp araştırırsan daha fazla kolay kullanım videosu bulabilirsin, banner içinse photoshop cc 2017 öneririm hepsinden önemlisi sağlam materyal Logo içinse illustrator kullanmalısın
Cinema 4D programını öneririm ders olayına gelecek olursak öyle tekte arşiv bulamazsın, youtube üzerinden cinema 4d easy to use Yazıp araştırırsan daha fazla kolay kullanım videosu bulabilirsin, banner içinse photoshop cc 2017 öneririm hepsinden önemlisi sağlam materyal Logo içinse illustrator kullanmalısın