A amet111 Yeni üye Katılım 18 Tem 2013 Mesajlar 25 Tepkime puanı 0 Kredi 0 20 Tem 2013 #1 3gp dosyasını mp3 nasıl çeviririm çokkk acilll
E eksikeksik Kıdemli Üye Katılım 5 Ağu 2012 Mesajlar 2,617 Tepkime puanı 0 Konum He watching Kredi 0 20 Tem 2013 #2 Öncelikle Konunun Yeri Yanlış Yanlış Yerlere Konu Açma Ceza Alabilirsin. İkincisi al burdan dönüştürebilirsin. Burda dosyanı seç ardından ise hangi formata dönüştürmek istediğini seç senin durumun için .mp3 formatı 3GP to MP3 | Zamzar - Free online file conversion Convert audio and video to MP3 Convert Files - free online file converter and flash video downloader.Convert videos, audio files, documents and ebooks.Flash video to MP3 Convert FLV, convert mp4 to mp3, convert avi to mpg, 3gp, dvd. Get video in mp3, mp4, 3gp, flv in just 1 click! Online Audio Converter (MP3, WAV, Ogg, WMA, M4A, AAC) – media.io Oyla 0 Downvote
Öncelikle Konunun Yeri Yanlış Yanlış Yerlere Konu Açma Ceza Alabilirsin. İkincisi al burdan dönüştürebilirsin. Burda dosyanı seç ardından ise hangi formata dönüştürmek istediğini seç senin durumun için .mp3 formatı 3GP to MP3 | Zamzar - Free online file conversion Convert audio and video to MP3 Convert Files - free online file converter and flash video downloader.Convert videos, audio files, documents and ebooks.Flash video to MP3 Convert FLV, convert mp4 to mp3, convert avi to mpg, 3gp, dvd. Get video in mp3, mp4, 3gp, flv in just 1 click! Online Audio Converter (MP3, WAV, Ogg, WMA, M4A, AAC) – media.io
S splendor1 Katılımcı Üye Katılım 4 Eyl 2008 Mesajlar 487 Tepkime puanı 0 Konum Adanalıyık Kredi 0 20 Tem 2013 #3 Atatürk bölümüne yardım konusu açıyon birader.THT Yardım Merkezi - Turkhackteam.net/org - Turkish Hacking & Security Platform... bundan sonra konuyu buraya açarsan daha iyi olur.Uzantı çevirme konusunda google da arat bir çok converter var .Ben total video converter kullanıyorum gayet kullanışlıdır Oyla 0 Downvote
Atatürk bölümüne yardım konusu açıyon birader.THT Yardım Merkezi - Turkhackteam.net/org - Turkish Hacking & Security Platform... bundan sonra konuyu buraya açarsan daha iyi olur.Uzantı çevirme konusunda google da arat bir çok converter var .Ben total video converter kullanıyorum gayet kullanışlıdır