Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
girmek istedigiz sitedendir en basit düşünce bu zatenBana yardımcı olabilirmisiniz
Tabi dns hosting taşıdım script sıkıntı var bilemedim domain sağlam deil anlayanadım hosting tasıdım hosting entegre ettim domaini.Keşke sorununu başlıkta değil de, açıklama kısmında yazsaydın. Bir de biraz daha ayrıntı verebilir misiniz? DNS ayarlamalarından dolayı olabilir.
Evet public HTML ekledim dosyasını extra diyip çıkardım script yok doğru düzgünAnladım,dns ve hosting taşıma işlemlerini yapmışsın ama hâlâ 404 hatası alıyorsan, birkaç noktayı kontrol etmek iyi olabilir:
DNS Yönlendirmesi: Domainin DNS ayarlarında A kaydının yeni hosting IP adresine doğru yönlendiğinden emin misin ve bir de DNS değişikliklerinin tamamen yayılması 24-48 saat sürebilir, bu süreyi bekledin mi?
Bir de Hosting yapılandırması var : Yeni hosting panelinde domaini doğru klasöre yönlendirdin mi? (Genellikle `public_html` dizini kullanılır.)
Son olarakScript Kontrolü: SMM panel dosyaları doğru şekilde yüklenmiş mi ve ".htaccess" dosyasında bir yönlendirme hatası olabilir mi?
Bunları kontrol edip detay verirsen daha iyi yardımcı olabilirim, iyi günler.
Dosya isimlerini kontrol ettiniz mi? Bende çok oluyor böyle hatalar.Evet public HTML ekledim dosyasını extra diyip çıkardım script yok doğru düzgün
Httacces yoktu app vardı config ayarı yaptımDosya isimlerini kontrol ettiniz mi? Bende çok oluyor böyle hatalar.![]()
O zaman, config ayarlarını tekrar bir gözden geçirmenizi tavsiye ederim. Bir harf bile sıkıntı çıkarabiliyor.Httacces yoktu app vardı config ayarı yaptım