47. kattan düşen ve ölmeyen adam

WantedTheBoy

Adanmış Üye
25 Tem 2009
7,298
2
29
*
moreno.gif

Alcides Moreno isimli bir pencere temizleyicisi, 7 Aralık 2007′de Manhattan’daki bir gökdelenin çatısından düştü. 47 kat aşağı düşen adam mucize eseri ölmedi.
Hastaneye getirildiğinde Moreno’nun durumu oldukça kötüydü: kırık kemikler, beyinde kanama… Kazanın hemen sonrasında kritik saatlerde Moreno’ya 24 ünite kan verildi.
Hızla iyileşen ve artık ailesiyle konuşmaya başlayan Moreno, eşine henüz sırasının gelmediğini, bu yüzden hayatta kaldığını söylemiş.
Moreno’nun tedavi gördüğü hastanenin başhekimi Dr. Philip Barie, “eğer mucizelere inanıyorsanız; bu da onlardan biri” dedi.
Bir doktorun verdiği bilgiye göre 10 katlı binalardan düşen insanların bile neredeyse tamamı ölüyormuş.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.