1080p veya 4k çekimi yapan bir program arıyorum oyun videoları çekeceğim fakat obs'den hd bir çekim yapmıyor yani yapıyor fakat 720p olsa bile oyun hareket ettiğin de buğulanıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En iyi video çekme ve yayın yapma arası olarak obs kullanabılırsın. Aksi taktirde dediklerinden anladığım kadarıyla ayar sıkıntısı yaşıyorsundur. Doğru ayarı bulup öyle kayıt almanı tavsiye ederim. Bunun için youtubede tonlarda ayar var.1080p veya 4k çekimi yapan bir program arıyorum oyun videoları çekeceğim fakat obs'den hd bir çekim yapmıyor yani yapıyor fakat 720p olsa bile oyun hareket ettiğin de buğulanıyor.
En iyi video çekme ve yayın yapma arası olarak obs kullanabılırsın. Aksi taktirde dediklerinden anladığım kadarıyla ayar sıkıntısı yaşıyorsundur. Doğru ayarı bulup öyle kayıt almanı tavsiye ederim. Bunun için youtubede tonlarda ayar var.
video ayarı mı yoksa yayın ayarı mı lazım ? ve sistemin nasıl ona göre ayar yapmak lazım ?ayar kısmını çözemedim, öğretici bir video var mı elinizde?
yt' baktım araştırma yaptım
1380x768 monitörün var burda nasıl 4k çekerim diye soruyorsun
video ayarı mı yoksa yayın ayarı mı lazım ? ve sistemin nasıl ona göre ayar yapmak lazım ?
Kayıt ve Canlı yayın için gerekli, önemli olan şuan kayıt için.
Yani, eğer oyun videosu çekeceksen normal halinde çekebilirsin. Sonrasında Premiere Pro, After Effects gibi render/edit programları üzerinden 4k/1080p60 olarak render alabilirsin. Düzeliyor diye biliyorum. Eğer nasıl yapacağını bilmiyorsan. Aşağıdaki linke bak.1080p veya 4k çekimi yapan bir program arıyorum oyun videoları çekeceğim fakat obs'den hd bir çekim yapmıyor yani yapıyor fakat 720p olsa bile oyun hareket ettiğin de buğulanıyor.