Arkadaşlar 5+1 ses sistemi var önceden çok güzel ses alıyordum ama şimdi sadece ufak hopörlörlerden ses geliyor büyük olanın bass vurması lazımken sadece vuuu diye ses çıkartıyor bi yardım etseniz...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kablolarda sorun olabilir ezilme gibi durumlar neden olabilir
kabloları bi kontrol et realtekten 5 + 1 e ayarla bası kıss yap bişeler senin yine iyi bende 2 hoperlör var sadece![]()
Kabloların hapörlöre giriş yerini iyce kontrol et oralarda da sorun yoksa patlak felan vardır hapörlerinde
Eğer Kablolarda Sorun Yoksa Bi Driverini Güncelle Olmazsa Patlamıştır.
sizin hoparlorunuzun verebilecegi bass degeri 50 olsun. Muzikteki bas degeri 80-90 civarlarındaysa seste bozulmalar baslar. Eger sadece yuksek basslı yerlerde problem varsa patlak degildir sürekli bir bozulma varsa patlamışdı böyle anlata bildim sesini duysam anında anlarım
patlak o zaman yada bilgisayara bağlıysa ses kartın yetersiz olabilir dicem ama önceden düzgün çalışıyordu dimi_?_
basa fazla yüklenme kardeşim :S hani şu techno müzik dinliyosan falan aç derim ama resimdende anlaşıldığı gibi müslümcüsün heralde basa gerek yok o zaman![]()