5000 Liraya kadar Alınabilecek En İyi Dizüstü Bilgisayar Önerileri

kral4fero

Üye
5 Eyl 2009
96
0
Merhabalar. Öncelikle bilgisayarı alma amacımı söyleyeyim. Evimdeki masaüstü bilgisayarım yaklaşık 14-15 yıllık bir bilgisayar. Hala kullanıyorum. Ancak çok yavaş, çok geç açılıyor ve çok kasıyor. Yine de kullanıyoruz işte bir şekilde.
Yaşım bayağı geçti ama programlama öğrenmeye heves ettim. Ne biliyim web tasarımı, kodlama, python falan. Bunun için de bir dizüstü bilgisayar almayı uygun gördüm taşınabilir olması bakımından. Bunun yanında istiyorum ki kasmasın, hızlı olsun, sağlam olsun ve birkaç güzel oyun da oynayabileyim, yeğenlerime oynatabileyim. Herhangi bir kasma problemi, kronik bir sorun yaşamayayım. Pek anlamadığım ve araştırmalarım sonucu net bir fikre sahip olamadığım için de sizlere başvurdum ve sizlerin fikirlerine çok güveniyorum. Fiyat bütçem maalesef bu kadar. Taksit olursa taksit yapacağım. Bu konuda yetkin ve bilgi sahibi olanların en güzel şekilde yardımcı olacağına eminim. Hayırlı ramazanlar.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.