5800 telefonumla net e girince video izleyemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mem-53

Üye
22 Haz 2009
157
0
arkadaşlar yeni bir telefon aldım net aboneliğim var net e giriyom ama net de video izleyemiyom adobe reader yok uyarısı çıkıyor. Yükledim ama olmuyor . Ne yapmam lazım. Herşey için teşekkürler.
 

6ok4y

Uzman üye
27 Tem 2008
1,234
4
(.*?)
Zaten Telefonunu Bilgisayara Bağlamassan Telefon Üzerinde Video İzleyemessin..

İPHONE da Bile telefonda Video İzleme Yeni Yeni Geliyor.. :D
 

6ok4y

Uzman üye
27 Tem 2008
1,234
4
(.*?)
@ mem-53

Müşteri Hizmetleriyle Hiçbir Alakasi Yok !!

Sen Telefondan Video İzleyemessin ;)

İstersen Müşteri Hizmetleri Evine Gelsin Gene İzleyemessin :D :D



@ hacker/dj_can

Madem Telefondan Video İzleyebiliyorsun Kanıt Koyda Bi Bakalım NasıL İzliyormuşsun ;)
İPHONE Bile Yeni Yeni Geliyor Telefon Üzerinde Video İzleme İşi FeLaN ;)
 
Son düzenleme:

hacker/dj_can

Katılımcı Üye
bazı siteler video için microshoft codck li player istiyo ondan izleyemezsin...araştırdığım kadarıyla 5800 içinde video arama merkezi var ordan yeni servis eklemeye tıkla açılan sayfada v-tap ın arama kutucuğu var ordan aklına ne videosu geliyorsa arat ve izle kardeşim
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.