6 Saniyede WPA-WPA2 Wireless Kırma (Adım Adım Resimli Anlatım)

seregual

Katılımcı Üye
18 Ağu 2008
303
0
Ben yazdığın her şeyi eksiksiz bir şekilde yaptım. Ama 9. resimdeki gösterdiğin gibi olmadı. Şifre çıkmadı 20 dk beklememe rağmen. Bilgilendirirseniz sevinirim. Paylaşım için teşekkürler :)
 

icazet

Üye
19 Tem 2012
75
0
arkadaşlar denedim gerçekten işini yapıyor tam 4 sn içerisinde kırdım bende resim ekliyorum...yalan yok buyrun iyi seyirler :yaho1:yaho1:RpS_thumbsup:

r56mk.jpg

r56pp.jpg
:twist:twist:twist:RpS_cool::RpS_cool:
 

COP COP 2011

Kıdemli Üye
20 Ağu 2011
2,669
1
İZMİR
arkadaşlar linux işletim sistemlerinin hemen hemen hepsini kullandım
xilopanıda 2013 7 ayy wersiyonunuda dahil 6 saatt e degil bulamazsa 24 saat te zor kırarsın
en iyi minidep hanshake yakalayıp wordiskten taratmakoda şifresi wordiskin içinde warsa yoksa yok
sadece kendimizi geliştirme amacı için kullanmak lazım linux tabanlı sistemleri
 

COP COP 2011

Kıdemli Üye
20 Ağu 2011
2,669
1
İZMİR
Arkadaşlar pin numarasını werseniz dahi biraz zaman alıyor
wps si açık olanlar için bn dört agın üstünde denedim olumsuz
yanıt
saatler alıyor basit kullanıcı arayüzüne sahip ama
 

McTaRaNTuLa37

Uzman üye
6 Ağu 2012
1,173
0
root/
Sanal pcde değilde cd ile yazıp pcmde açtığımda pcmin dahili wifi kartını görür mü yoksa dahili wifi almak mı lazım
 
Son düzenleme:
27 Ağu 2007
178
0
TR
aga adamın wpa wpa2 gectin kullandın tamam da bunun tam tersini yapamıyorum benim adama ban atmama ragmen mac adresini nasıl oluyorda değişmeden tekrar girebiliyorlar onu merak ediyorum onu çözen varsa anlatıversin. herhangib bir bilgi cıkmıyor modemimde. netstatın ipconfigin detaylarında farklı bişey yoknerden bulucaz.
 

mustafa405

Yeni üye
28 Nis 2013
32
0
çok güzel konu.

kardeş 2 haftadır bir wpa-psk türü bir wifi yi hacklemek için ugrasıyorum. backtrack 5r3 felan denedim fakat kurarken bende hatalarla karşılartım. kafayı yiyordum. senin bu konunu gördükten sonra gerçekten içime umut girdi. sabırsızlanıyorum yemin ederim... inşallah çalısıyordur inşallah dogrudur be kardeşim...:mml:mml
 

ganfidar202

Yeni üye
20 Kas 2009
24
0
Balıkesir
Önceliklle herkeze s.a beyler bi yardıma ihtiyacı olan varsa beni bulsun sifre kırma konusunda web sifreleri herkez kırabiliyor bilmeyen varsa anlatayım wpa ye gelince program hatasız calısıyor tek sıkıntı pin numarası o site 6 haneyi yazınca bazen dogru pin veriyor ve 6 yada 4 saniyede kırıyor ama vermezse en az 12 saat beklemek lazım baska sansınız yok worldlistle sakın ugrasmayın cok bos is yada deneyin sadece sayıları deneyin SayGıLaR:)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.