8 Tür hacker // Siz Hangisisiniz ? // 8 Tür hacker görevi nedir ne yapar ? //..

Er0in

Katılımcı Üye
8 Şub 2011
404
1
System32
1.Hacktivist
2.Siyah Şapkalı


Kısacası ...


We Are Anonymous
We Are Legion
We Do Not Forgive
We Do Not Forget
Expect Us ...
 

qodexTR

Üye
2 Şub 2012
99
0
ben hacklıyom hıc zarar vermıyom ben neyım face çalsam girerim geri çıakrım bışey yapmam neyım ben :D
 

PoisonScorpion

Uzman üye
15 Eki 2011
1,382
0
İstanbul
QodexTR : Beyaz şapkalısın..

Neofer : Bir hedefin olmazsa aynı yolu gitgel yaparsın , Misyonsuz olursan biryere gelemezsin ben şuyum demelisinki onun üstüne , bilgi kazanmaya çalışırsın..
 

NeoFeR

Üye
6 Ocak 2012
156
0
Malatya-merkez

Neofer : Bir hedefin olmazsa aynı yolu gitgel yaparsın , Misyonsuz olursan biryere gelemezsin ben şuyum demelisinki onun üstüne , bilgi kazanmaya çalışırsın..

haklısın.. zaten kötü nşiyetli olan biri öğrenir öğrenmez hemen Ddos sasldırısı felan yapmaya başlar yada propgram bulmaya çalışır.. benim şu an öyle bi icraatım yok adam akıllı öğrenmek istiyorum.. zaten bu siteye ilk kayıt lourken amaçım adam akıllı öğrenip ülkemiz üzerinde iyice hissedilen baskılara karşı sanal da karşılık vermekti ve bunun için çalışıyorum...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.