9 kat düşen çocuk böyle iz bıraktı..!!!

  • Konbuyu başlatan amatorcu
  • Başlangıç tarihi
A

amatorcu

Ziyaretçi
konu haber içeriği taşıyor ama haber olmakla beraber garip bir olay olduğu için bu bölüme açmayı uygun gördüm.....




izbu384x287ay1.jpg


apartjf1.jpg


apart1ap9.jpg


30 metreden yere çakılan ve sadece bacaklarıyla leğen kemiği kırılan 5 yaşındaki ******n sağlık durumu iyi.

Kanada'da dokuzuncu kattan düşen çocuk mucize eseri hayatta kaldı. Çarşamba günü meydana gelen olayda, Hamilton kentinde yaşayan Jin Kim, evinin balkonunda bisikletine binmeye çalışıyordu. Bir anda dengesini kaybeden Kim, korkulukların üzerinden aşağı uçtu. 30 metreden çakılan çocuk, düştüğü çimlerin üzerinde izini bıraktı. Hemen hastaneye kaldırılan Kim'in bacaklarıyla leğen kemiğinin kırıldığı anlaşıldı.

ANNENİN İHMALİ VAR MI?
Üç saat süren bir ameliyat geçiren talihsiz küçüğün sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Kim'in annesi ise olay üzerine büyük üzüntü yaşadığını söylerken, yine de hayatta kalmasına çok sevindiğini anlattı. Kim'in annesi, "Balkonda oynarken oğluma seslendim ama sesi çıkmadı. Gittiğimde bir baktım, 9 kat aşağıda yerde yatıyor" dedi. Olayda bir ihmal olup olmadığını soruşturan polis memuru Brian Ritchie, "Bugüne kadar gördüğüm en şanslı insan o. Hem neredeyse 30 metreden düşecek hem de yumuşak çimin üzerine çakılacaksın" diyerek şaşkınlığını dile getirdi.
 

..::KadıKöyAciLCrew::..

Katılımcı Üye
3 Kas 2007
822
1
UnderGround
Benimde amcam 5 Yaşındaykenn 5 Kattan Düşmüş Dalağı Patlamış Hala Da Yaşıyo 32 yaşında.Bu Çocuk eğer 20 Yaşın Üstünde Olsaydı Sinek Gibi Yapışırdı Yere.Çocuk Olduğu İçin Kemikleri Esnek Onun İçin Ölmemiş...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.