/// _RoC_ Logger 6.3 \\\

Ne Tür Bir Güncelleme Umuyorsunuz ?

  • Grafikler

    Oy: 426 28.1%
  • Server

    Oy: 461 30.4%
  • Stub

    Oy: 125 8.2%
  • İşlevsel

    Oy: 506 33.3%

  • Kullanılan toplam oy
    1,518

by-faq

Yeni üye
14 Tem 2010
3
0
Server çalıştırıldığı zaman böyle bir hata çıkması normal mi yoksa Serveri oluşturduğum pc'de çalıştırdığım için mi böyle bir hata çıkıyor ?
 

MrT-R4P

Üye
30 Ocak 2008
192
0
_Roc_ Logger 3.0 bekliyoruz."FUD" oLayını VideoLu veya resimLi anlatırsan çok güzel oLur.Herkes Faydalanır.Tabi Paylaşmak istersen ;) eLLerine Sağlık.
 

trojen_67

Yeni üye
2 Eki 2009
4
0
boş program bizzat denedim bir halt yedıgı yok tıtremekten baska server kur dıyorsun serverı nereye kurdugu bile belli degıl
 

reklamsız1

Katılımcı Üye
1 Kas 2009
625
0
ÇANAKKALE
boş program bizzat denedim bir halt yedıgı yok tıtremekten baska server kur dıyorsun serverı nereye kurdugu bile belli degıl

keyloger dosyasının içine kuruyor sen bilmiyorsan çamur atma programa.

yaw herkes virüslü demiş ben kis kullanıyorum ve yeni indirdim virüs falan yok bende mi sorun var yoksa virüs olanlarda mı :D ve test mail geldi windows 7 de ama birine atıp denemedim.

Eline,klavyene Sağlık
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.