E Egeliboy Yeni üye Katılım 11 Haz 2010 Mesajlar 25 Tepkime puanı 0 Kredi 0 2 Eki 2010 #1 _RoC_ Logger v3.1 [Mükemmel] bu keyloger kuruyor tamam çalışıyorda başkasına gönderdiğimde çalışmıyor yardım pls acilll
_RoC_ Logger v3.1 [Mükemmel] bu keyloger kuruyor tamam çalışıyorda başkasına gönderdiğimde çalışmıyor yardım pls acilll
N neverneed9 Katılımcı Üye Katılım 10 Haz 2010 Mesajlar 256 Tepkime puanı 0 Kredi 0 2 Eki 2010 #2 _RoC_ Gelince Bakar.Görmesi İçin Post Atıyorum. Oyla 0 Downvote
_RoC_ Kıdemli Üye Katılım 28 Şub 2009 Mesajlar 3,131 Tepkime puanı 0 Yaş 37 Konum Istanbul Kredi 0 2 Eki 2010 #3 atma gördüm problem şunlardan kaynaklanıyordur *karşı tarafın avsi serverı silebilir *test mail çalışması lazım çalışıyorsa sorun yoktur *gmail ayarlarını tam yapmamışsındır *servera tıklanmamıştır Oyla 0 Downvote
atma gördüm problem şunlardan kaynaklanıyordur *karşı tarafın avsi serverı silebilir *test mail çalışması lazım çalışıyorsa sorun yoktur *gmail ayarlarını tam yapmamışsındır *servera tıklanmamıştır