A dan Z ye CSS Görsel Eğitim Seti [ Türkçe ]

cearr45

Katılımcı Üye
23 Eyl 2009
883
1

Selamün Aleyküm;

Bu konumda CSS Eğitim Seti paylaşıyorum.İyi bir webmaster olmak için CSS bilmeniz elbetteki şart.Bu yüzden CSS öğrenmek için güzel bir set buldum ve çok yararlı olacağını düşünüyorum.


Öncelikle bilmeyenler için kısaca konu anlatımı yapalım..

CSS+HTML.png


CSS Nedir ?


CSS kullanarak HTML ile yapamayacağımız birçok şeyi yapabiliriz. Bir sayfadaki tüm ögeleri veya belli bir kısım ögeyi renk, boyut, arkaplan resmi, sayfadaki konumu, sağından solundan olan boşlukları ve daha birçok özelliği yönünden CSS ile tanımlayabiliriz. Bir CSS dosyasıyla bütün sayfalarınızın stilini oluşturabileceğiniz için sayfalarınızın boyutu küçülür, yükü hafifler. CSS ayrıca öğrenmesi en kolay dillerden birisidir.

CSS Öğrenmek için Gerekli Ön Bilgiler;

CSS öğrenmek için gereken en önemli bilgi Temel HTML bilgisidir. HTML bilmeden CSS kodlarını kullanmanız çok zor olacaktır. HTML öğrenmeden CSS'ye başlamamanızı tavsiye ederim.

CSS öğrenmek için diğer gerekli bilgi ise İngilizce'dir. Tabi ki ingilizceyi su gibi bilmek değil bu sadece CSS kodları içinde geçen kelimeler İngilizce'dir ve bu kelimelerin büyük bir çoğunluğunun ifade ettiği şey Türkçe karşılığı olan kelimeyle alakalıdır. Yine de ezberiniz iyiyse İngilizce bilmeniz de şart değil :)


==================================

# Eğitim setimiz 2 parttan oluşmaktadır.Bu partlardan 1.si 900 MB ve 2.si 585 MB 'tır.

# Linkler TurboBit'tir.

# Rar Pass bulunmamaktadır gönül rahatlığı ile indirebilirsiniz.

# Virüstotal sınırını aştığı için paylaşamıyorum.İndirdikten sonra antivirüsleriniz ile tarama yapabilirsiniz.


# Seti İndirmek İçin Tıklayın ;


Tek Link :
http://turbobit.net/yvn5asl1b6y4.html
PART1 : http://turbobit.net/yvn5asl1b6y4.html
PART2 : http://turbobit.net/ful38y225dax.html

==================================

Faydam Dokunduysa Lütfen
n6kzp.jpg
Button'unu Kullanmayı Unutmayalım..

 
Son düzenleme:

narkoz_MRH

Üye
2 Mar 2010
147
0
31
İstanbul
Şifre istiyor tek link paylaşmışsın orda da yine part1 in linki var ne biçim bir paylaşım bu o kadar uğraşıp indirdik şifre istiyor bu tür şeylere neden şifre konuyor anlamıyorum ki zaten madem paylaşıyorsun şifre ne diye konuyor
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.