Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
link atabilirmisiniz?iyi akşamlar, udemy ve youtube üzerinde bazı türkçe kaynaklar mevcut onları incelediniz mi aradığınız soruların cevapları vardır diye düşünüyorum.
link atabilirmisiniz?
hocam bunları öğrendiğiniz kaynak neresidir normal bir kullanıcı olarak değil herşeyini öğrenmek istiyorumİyi akşamlar.
Windows; Ms-dos tabanlı, kapalı kaynak kodlu, grafik arayüze sahip bir işletim sistemidir.
Eğer Windows'u normal bir kullanıcı olarak öğrenmek istiyorsanız İnternetteki Windows kullanım rehberlerine göz atabilirsiniz ya da bilgisayar kullanma kurslarına (hala var mı emin değilim) gidebilirsiniz.
Windows programları .exe dosya uzantılarına sahiptir ve .dll kütüphanelerinden destek alır. .dll dosyalarını Linux'taki isminde lib geçen paketler gibi düşünebilirsiniz.
Windows (C) diskinden kastınız sanırım Windows'un kurulu olduğu kısım. Bir çok bilgisayar üreticisi C ve D harfleriyle belirlenmiş iki disk kullanıyor. C diskinde Windows bulunuyor. Bu sistem içerisinde Windows sistem dosyaları, sistem programları ve sonradan kurulmuş programlar, kullanıcı dosyaları gibi bir çok dizin bulunuyor.
Benim cevaplayabildiklerim bunlar.
teşekkür ederimişinize yarayacak şekilde ana başlık olarak çok fazla kaynak bulamadım ne yazık ki. umarım bunlar işinize yarar.
Ücretsiz Windows Server Eğitimi - Windows Server Hakkında Kısa Bilgi
SIFIRDAN WİNDOWS SERVER VE SİSTEM YÖNETİCİLİĞİ EĞİTİMİ -2021
Windows hakkındaki temel bilgilerdir, Wikipedia üzerinden araştırırsanız daha detayı bilgiler bulabilirsiniz.hocam bunları öğrendiğiniz kaynak neresidir
teşekkür ederim iyi gecelerWindows hakkındaki temel bilgilerdir, Wikipedia üzerinden araştırırsanız daha detayı bilgiler bulabilirsiniz.