A7 2018 Kasma Sorun

Pointy

Yeni üye
21 Mar 2019
23
0
A7 2018 Kasma Sorun(2 haftalık)

Telefon olarak A7 2018 kullanıyorum ve çok kasıyor.Nasıl düzeleceğini de bilmiyorum daha önce Clean master kullanmıştım ve telefonumda Kaspersky Internet Security for Android var.:sustum
 
Son düzenleme:

S9NTX

Özel Üye
19 Ağu 2017
6,386
1,406
Merhaba eğer telefonunuzda önemli verileriniz veya dosyalarınızı yoksa fabrika ayarlarına geri döndürebilirsin
Veya yeniden stock rom at telefona
 

AltayCyber

Coder Life'
1 Ara 2018
605
22
Kafkasya
Samsung Android 7+ sürümlerinde ayarlar kısmında zaten kendi cihaz bakımı hizmeti var. Ayriyeten başka program yüklemeye gerek yok. Eğer kasmalar cok fazlaysa format atmanızı öneririm. Telefon içinde görünmeyen programlar sızmış olabilir.
 

TheSparrow

Katılımcı Üye
25 Haz 2016
802
0
57. ALAY
Yüklemiş olduğunuz uygulamaları kontrol etmenizi öneririm, gizlenmiş bir uygulama arka planda gereğinden fazla ram yiyor olabilir. Onun dışında size greenify uygulamasını öneririm, arka plandaki uygulamaları tek tıkla kapatmaya yarayan kullanışlı bir uygulama
 

ᴄʀᴜᴇʟ

Özel Üye
24 Eyl 2013
4,420
57
Ahıska
Telefonun her açılışında otomatik olarak birçok gereksiz uygulama çalıştırılır. Herhangi bir başlangıç yöneticisi ile bu uygulamaların başlangıçta çalışmasını durdurabilirsiniz. Telefon hafızasında bulunan video ve resimleri başka bir yere aktarabilirsiniz.
 

Aspect's

Uzman üye
15 Mar 2017
1,170
19
Ankara
Merhaba, telefonda önemli bir bilgi yok ise, "Fabrika Ayalarına Geri Döndür" kısmından telefonunuzu kısaca geri yükleme yapın. Yeni telefona ASLA rom yüklemenizi önermem IMEI'i banlatırsınız.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.