Abd rusya savaş

KaFDeR

Kıdemli Üye
4 Ocak 2012
3,106
0
rusya karadan çok güçlü ilerler abd havadan. deniz kuvvetleri neredeyse güç bazında eşit. türkiye savaşa katılıp rusya tarafında yer alır ve sağlam sözleşmeler imzalarsa dünyaya yeniden hükmetmek için emeklemeyi bırakıp hızlı adımlarla yürümeye başlarız. net.
 

AlparslaNN

Uzman üye
29 Eyl 2012
1,143
0
Türkiye
Ben burda okudugum kadarıyla herkez yönünü seçmiş biri diyorki Amerikanın yanında olsun biri Rusyanın bunların hiçbirine güven olunmaz. Bu savasın lideri olacaksa tek bir çatı altında Türkler olacaktır Turan birliğini kurarak savasacaktır 350 milyon Türkle savaşmaya kimsenin ..... yimez :)
Amerika karadan hiçbişii yapamaz o sadece herzaman yaptıgı gibi iki yeri bombalar sonra cekip gider Rusya derseniz 3 yerden cephe savasına giremez belkide 4 yerden savasa giremez ekonomi de gördüğünüz gibi rusyanın alt üst ekonomi olmadan savas olmaz :) Buda benim görüşüm
 

col543

Üye
24 May 2013
165
0
30
C://
Trump ta gelse,öbür şeytan karıda gelse, ikisi aynı bok,ikisini de,seçenler belli (rockefeller.......)
 

AJEXA

Adanmış Üye
22 Haz 2013
6,859
3
Jüpiter
Yesinler birbirlerini dicem de Türkiye hangi tarafta olacak? Nato gereği amerikanın mı yoksa batının ikiyüzlülüğü nedeniyle rusyanın mı?
Ulan biriniz sibiryada diğeriniz alaskada gidin kayak yapın savaşla ne uğraşıyorsunuz?
Neyse ben gidip çay içim :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.