ABD'liler Aya Ayak Basmadı Kessinlikle Bakın...

xhacker.

Katılımcı Üye
insan oğlu gerçekten aya indimi yoksa bu ABD lilerin o zaman yaptığı kandırmacamaydı bu fotolar gerçekten ayda mı çekildi yoksa gece vakti neva çölünde mi ?




Öncelikle yukarıdaki resmi ele alayım ayda ışık dünyadaki gibi atmosfer olmadığı için yayılmaz sadece ışık düştüğü yerleri aydınlatır kalan yerler zifiri karanlıktır ancak ilk bakışta nnormal gelen bu resimde astronotun sağ tarafı gölgede kalmış olmasına rağmen(gölge açısına bakın) yine de aydınlık Bu nasıl olabilir ? ayrıca arkada hiçbir yıldız görünmüyor oysa ay`ın atmosferi yok tüm yıldızlar açıkca görünmeli



şimdik yukarıda resme bir bakın sizce normal mi ? birdaha bakın özellikle gölgelere dikkat edin aynı yönde olmadıklarını fark edeceksiniz oysa güneş gibi bir çok uzak bir ışık kaynağından böyle bir etki olmamalı acaba kurulan setteki ışık kaynağını yeterince uzağa alamamış olabilirmi ?



üstteki resme bir bakın sizce bu bayrak nasıl dalgalanıyor? ayda atmosfer olmadığına göre bayrağın sabit durması gerekmezmi? ayrıca yine yıldız yok ....



apollo seferleri sırasında 30,000 üzerinde resim çekildi soldakide onlardan biri gayet normal bir kalkış sahnesi gösteriyor (apollo ve dönerken)

ama bir saçmalık var......
BU RESMİ KİM ÇEKTİ
huh.gif


(BELKİ ASTRONOTLARIN BİRİSİ ORDA KALMIŞ DÜNYAYA KART ATMIŞDIR ÇEKTİĞİ RESMİ NEDERSİNİZ)
 

DrBockel

Uzman üye
19 Ağu 2007
1,142
18
im AcaBa x))
arkadaşım valla haklısın bende o gölge olayından şüpoheleniodum valla aydınlığa çıkarmışsın bura bence bir film seti
 

nedimkavak

Katılımcı Üye
11 Ara 2007
353
2
belkide ayda hayat vardır ve o son resmi çeken orda bi alien ayarlamıştır ve orada çocuklkarıyla yaşıyorlardır ve mesleğide ay ile mars arası taksicilik yapıyordur :):):):) :)
 

Baqtery

Katılımcı Üye
11 Nis 2008
425
0
HeLL
Söylediklerin mantıklı fakat ast. lar biri poz werip biride arkadan ışık tuup fotosunu çekiyor gölge normal
fakat bnm anlamadığım bayrak çünkü söylediğin gibi bayrağın öle dalgalanması imkansız
 

gartell

Yeni üye
18 Haz 2008
6
0
bu arada ilk fotoğraftaki astronotun kafasındaki şeyden yansıyanlara bakn yorum çıkaramadm
 

hack.tr

Katılımcı Üye
20 Eyl 2007
450
1
Ay onlara ayak basmıstır onlarda aya cıktık dıe hava atıolar
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.