abimin yuvası yıkılıcak yardım

ulkucukral58

Yeni üye
28 Şub 2011
38
0
arkadaslar sevdiğim bi abimin numarasından eski kız arkadaşına mesaj gönderilmiş.ama abim böyle bir mesaj göndermediğni internet üzerinden gönderilmiş olabileceğni söyledi ki bende böyle düşünüyorum.telefon şifreliydi ve kendisinden başkası da atamaz böyle bi mesajı.sizden ricam bana bu hizmeti veren bi site veya program göstermeniz.eğer bunu kanıtlayabilirsek adamın yuvası kurtulcak lütfen yardım edin..
 

'toprak

Uzman üye
22 Nis 2010
1,536
0
evet sosyal muhendislikle olabilir..soyle tarif edeyim arkadasim.. voipraider ve nonoh gibi internetten telefon gorusmesi yapilan programladan uyelik alabilirisniz yani ornek: hasan kara isminde uyeligi varsa kasan kara2 yapabilirisniz..bunun yani sira uyelige telefon numarasi yapilabilir..yani abinin telefon numarasini uyelik icin kullanilirsa ve kisi birisine voipraider veya nonohtan sms atarsa size sms sirasinda sorar telefon numarasinimi gostereyim yoksa uyelik adinizimi siz uyelik adinizi derseniz ki buda uyelikta kullandiginiz telefondur (abinin numarasi) ve sms gittginde numara gorunur,,alici sms ye baktiginda abinin numarasi gorunur ve arama yapar abin cikar..:) ama abin gondermemistir..biraz sosyal muhendislik meselesidir arkadasim.. bu yontem cok eskidir..8 yil once ben kullaniyordum..:) olay ciddi ise ozelden ulasabilirsin..
 

_Lucass_

Katılımcı Üye
13 Şub 2012
671
0
Sana şunu söyleyim, bu işi yapan her kimse gerçekten işini çok temiz yapmış. ve çok zeki bir insan. ama malesef şunuda belirteyim. %99 Avea'nın sitesinden atılmıştır. Bide abin faturalı kullanıyorsa tam işine gelmiştir. normalde internet üzerinden atılan tek mesaj ücretli geriye kalan 15 msj ücretsizdir. ve 15 msj aşıldığında 1 sms daha gönderirsin. ücret kesilir. ve tekrar 15 sms sahip olursun. neyse sözü uzatmadan bunu kimin yaptığını ancak ve ancak öğrenebilirsen avea'dan öğrenirsin. oda malesef üzülülerek söylüyorum ki. sana şahıs adı veremez. bi ip numarası verir. sende o ip elinde mahkemelerde sürünürsün. bulunması için uzun yıllar bekleyebilirsin. yani kardeş benim anlamadığım bi konu var kusura bakmada,abinle sevdiği kız arasında hiçmi güven yok ? seven insan zaten sevdiğinin böyle bişey yapmayacagını bilir. demekki kız hiç güvenmiyor. ha madem çıkartmasını istiyor. ben abinin yerinde olsam kimin yaptıgını anlattığım yöntemle çıkartıp o kıza yol verirdim. nedeni ise bana güvenmediği için. benim söyleyeceklerim bukadar...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.