B badr hari Üye Katılım 6 Nis 2013 Mesajlar 197 Tepkime puanı 0 Kredi 0 6 Eki 2013 #1 vitapelinia.cl isimli şampuan sitesini hackledim, tam index atacam bi girdim acess denied diyor neden acaba?
vitapelinia.cl isimli şampuan sitesini hackledim, tam index atacam bi girdim acess denied diyor neden acaba?
I ICHIDH Uzman üye Katılım 25 Eyl 2013 Mesajlar 1,531 Tepkime puanı 3 Konum Erzurum Kredi 0 6 Eki 2013 #2 Acces denied ben oyunlardada görüyorum yanlış şifre veya kul.adı yazmış olabilirsin kardeş. Oyla 0 Downvote
B badr hari Üye Katılım 6 Nis 2013 Mesajlar 197 Tepkime puanı 0 Kredi 0 6 Eki 2013 Konuyu başlatan #3 anonim222' Alıntı: Acces denied ben oyunlardada görüyorum yanlış şifre veya kul.adı yazmış olabilirsin kardeş. Genişletmek için tıkla ... hayır, translaatten baktım engelelnmiş-yasaklanmış demek ama girdim doğru şifreyle indexi değiştirdim ve save dedim baktım ki acsess denied edit:şuanda düzelmiş durumda Oyla 0 Downvote
anonim222' Alıntı: Acces denied ben oyunlardada görüyorum yanlış şifre veya kul.adı yazmış olabilirsin kardeş. Genişletmek için tıkla ... hayır, translaatten baktım engelelnmiş-yasaklanmış demek ama girdim doğru şifreyle indexi değiştirdim ve save dedim baktım ki acsess denied edit:şuanda düzelmiş durumda
B badr hari Üye Katılım 6 Nis 2013 Mesajlar 197 Tepkime puanı 0 Kredi 0 6 Eki 2013 Konuyu başlatan #4 aha tekrar gitti Oyla 0 Downvote