Çözüldü Açık lise tavsiyeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EliteBear

Üye
3 Haz 2017
101
0
Arkadaşlar açık lise de okuyorum çabuk bitirmek için tavsiyeniz varmı?
Ders çalışmak için önerebileceğiniz bir site varsa lütfen yazın.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Sanayeryokburada

Uzman üye
10 Tem 2015
1,828
1
Merhabalar,

İnternet üzerinden test çözmek veya çalışmak yerine MEB'in verdiği kitaplardan çalışmanızı öneririm.Daha çok yararına olacaktır.
 

Coolkinq12

Kıdemli Üye
5 Haz 2016
2,764
0
Homeworld
Albayımın dediği gibi, internetten test çözmek işe yaramaz farklı yayın evleri'nin lise kitaplarını alabilirsiniz. Tahminimce, 20-50TL arası değişir.
 

hpgdisco

Yeni üye
8 Eyl 2016
15
0
Daha yeni açıktan mezun olmuş olarak tavsiyelerim;

Kitapla hiç uğraşma direk eski sınav sorularına çalış online test siteleri ve uygulamalarını bolca kullan

Ders seçerken ilk önce zorunlu derslerini seç 3 defa geçemez isen muaf olur dersler

Dil bilgisi dersleri muaf olmadığı için mecbur geçmelisin o yüzden dil bilgisine iyice yüklen

Kredi kasmak için ders önerileri Din kültürü Coğrafya Inkilap gibi sözel ve mantıklı düşününce geçebileceğin derslerdir özellikle hiç çalışmadan geçtiğim çok cografya dersi oldu

Zorunlu dersleri bitir
Dil Bilgisi dersleri bitir
Sözel derslerden kredini çoğalt 192 kredi ile mezunsun
 
M

mrtpe

Ziyaretçi
Bende AÖL de okuyorum Google Play den AÖL Çıkmış Sorular Uygulamlarına bakmanı tavsiye ederim zaten çoğunlukla aynı sorular çıkıyormuş diye duydum ben bu hafta ikinci kez giricem kredilerimi ilk sınavda doldurduğum için pek ilgilenmiyorum derslerle ama uygulamaya bir göz attım gayet iyi tavsiye ederim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.