Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herşeyi baştan yapmayı denedim ipv4 adresim sabitbağlantılar gitmiştir ama maalesef portu tekrar açsanızda geleceğini sanmam baştan yapmanız gerekmekte diye düşünüyorum
yeni bir trojanla alakalı olduğunu düşünmüyorum ama bi deniyim direk açıp port testi yaptığımda kapalı gözüküyor üstelik port darkcomet rat üzerinde dinleniyorBaştan derken yeni bir trojandan bahsediyorum
modem arayüzüne girip açmayı dener misin portuyeni bir trojanla alakalı olduğunu düşünmüyorum ama bi deniyim direk açıp port testi yaptığımda kapalı gözüküyor üstelik port darkcomet rat üzerinde dinleniyor
denedim zaten netmastermodem arayüzüne girip açmayı dener misin portu
yeni trojan oluşturmayıda denedimmodem arayüzüne girip açmayı dener misin portu
o port açamama sorunu bende de var maalesef o yüzden ayrı bir çözüm gerekiyor onadenedim zaten netmaster
port açıkdı fakat kapandı ilk defa böyle bir olay yaşıyorum windows güvenlik duvarından da izin verdim halbukio port açamama sorunu bende de var maalesef o yüzden ayrı bir çözüm gerekiyor ona
Yapa bildin mi dostum ?port açıkdı fakat kapandı ilk defa böyle bir olay yaşıyorum windows güvenlik duvarından da izin verdim halbuki
sanırım sorunu buldum fakat ınla mı alakalı bakacak zamanım olmadı düzelmiş olması lazımYapa bildin mi dostum ?
biliyorumyeni ratla ugrasmayin sorun port. modem arayuzunden kontrol edin
hayır hala düzelmemişsanırım sorunu buldum fakat ınla mı alakalı bakacak zamanım olmadı düzelmiş olması lazım
Siz neyle ilgili olduğunu düşündünüz modem arayüzünde port açıkmıhayır hala düzelmemiş
evetSiz neyle ilgili olduğunu düşündünüz modem arayüzünde port açıkmı
Olabilirbağlantılar gitmiştir ama maalesef portu tekrar açsanızda geleceğini sanmam baştan yapmanız gerekmekte diye düşünüyorum
Güvenlik duvarı kapalımımodemi sınıfırladım fakat hala düzelmedi
Portun kapanmasının neden olduğunu anlatan form var ziyaret edip ne okuyabilirsinDarkComet RAT kullanıyorum ve açık olan port az önce birden kapandı yardım edebilirmisiniz?
bit.ly
evet işletim sistemim windows 11Güvenlik duvarı kapalımı