Merhaba arkadşlar.Bir oyunun en iyi açığını sizce nasıl bulabilirim.Örneğin bir online oyun ve bu online oyuna saldırı yapmayı planlıyorum.Ama nereden başlıyacağımı bilemiyorum.Veya bu online oyunlar yardımı ile insanları sömürenlerin bilgisayarlarına ulaşmak istiyorum.Tabi bazı arkadaşlar diyecektir bu işe yeni başladıysan herşey birden olmaz.Armut düş ağzıma düş gibisinden fakat nereden başlıyacağıma karar veremedim.Hergün farklı bir konuya deyiniyorum.Tabikide en büyük amacım büyük bir yazılımcı olmak ama zamanım kısıtlı.Matematik-biyoloji Olimpiyatlarına hazırlanan biriyim fakat bilgisayarada acayib bir ilgi duymaya başladım nedenini bilmiyorum.Belkide bildiğimi sandığım makine bana süpriz yaptı ve pandoranın kutusu gibi açıldıkca acıldı ve acıldıkca bilgiler de açıldı.Bana yardımcı olursanız sevinirim.Yazılıma nerden başlıyacağımı hala tam olrak anlayamadım.Biri logaritma diyor, diğeri dillerden bir başkası başka birşey.Peki bu dilleri nasıl öğrenicem?yanıt
ratik.Peki ama neyin pratiği?Hangi programlar kullanılıyor.Not defterlerine yazılan değişik yazılar ne anlama geliyor?Bu yazılar not defterinden nereye gidiyor?Hala çözmüş değilim
Bende keyloger ve tojanlardan başliyim dedim.Saolsun roc arkadaşımızın paylaşmış olduğu konulardan yararlandım fakat bu trojan vs virüsleride piyasaya sunmak giriyor işin içine.Bunun içinde programlar.Bu program bana dahil ve özel olmak şartıyla tabikide.Bende bu yüzden oyun dedim.Açıklamasını yapıyorum çünkü bazı konular hakkında yorumlarda sırf oyun için bu işi öğrenmek gibisinden yazılar okudum.Tabikide amacım basit bir oyun hilesi veya hesapları değil.Sadece egomu tatmin etmek ve yaptım demek için oyunu seçtim.Çünkü trojan ve keylogerları başka ne için kullanıcağımı bulamadım.