Açıklı Site Bulma

13 Haz 2023
53
17
merhaba arkadaşlar örneğin bir site var bu site daha önce hacklenmiş mirror h da gördüm diyelim ben bu siteye girip tekrar hacklemek istiyorum ama belirgin bir açığı yok bu sitede geniş kapsamlı olarak nasıl açık bulabilirim. ve ayrıca bu kadar insan o kadar hacklenecek siteyi nerden buluyor bazı siteler olur üni siteleri mesela sql açığı yok xss yok ama hacklenmiş yani nasıl oluyor biri beni aydınlatabilirmi
 

AzotM4

Üye
26 May 2022
229
81
Var olan sadece xss ve sql gibi 3 5 tane açık türü yok.Çok farklı şekillerde bir sisteme sızabilirsin.Örneğin exploitler üzerinden gitmeyi araştır,araştırdıkça ufkun açılır.
 

AzotM4

Üye
26 May 2022
229
81
İlk başta exploit nedir,nasıl okunur,hangi işlem nasıl gerçekleştirilir bunları anlatan videolara bakın.Sonrasında zaten o videolarda yapmanız gereken araştırmaları ve uygulamaları öğrenirsiniz.Google'da aratırsanız baya bi video çıkar karşınıza.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.