İyi günler, ismim muhammet. Yanlış hatırlamıyorsam 2005 yılında [email protected] adında bir mail adresi aldım, fakat 2007 yılının sonlarında facebook'a kayıt esnasında sorun yaşadığım için yeni bir mail adresi almak zorunda kaldım. Tabii yeni bi adres alınca rahat tanınabilmek için çok bi değişiklik yapmamanın iyi olacağını düşündüm ve adresimi [email protected] olarak açtım. Bu dört yıllık süreçte yeni hesabımı kullandım ve eski hesabımı bir daha kullandım mı hatırlamıyorum. Şimdi eski hesabıma çok aşırı derecede ihtiyacım var fakat şifremi veya gizli sorumun yanıtını hatırlayamıyorum. Tabii üzerinden 4 yıl geçmiş, işin üstüne bir de o zamanki yaşımızın verdiği etkiyle kendi bilgilerimizi doğru bir şekilde girmemiş olmamız eklenince hesabımı geri alma konusunda yeterli bilgiyi hotmail e gönderemiyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilecek iyi niyetli hacker arkadaşlardan yardım bekliyorum. Bana lütfen; "hotmail şifresi kırılamaz vs." gibi şeylerle gelmeyin. Daha önce bizzat başıma geldi ve hesabıma kayıtlı olan cep numaram sayesinde geri alabildim...