Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kulüp Logosu.:
![]()
Kulüp İmzası (CxFor'a Teşekkürler):
![]()
Kulübün amacı:
- Kulübümüzün amacı olaylara en kısa sürede müdahale etmektir.
- Bilgisayar ve Cep telefonu alanında her türlü programsal, yazılımsal ve donanımsal sorunlarla ilgilenilecek.
- Mesela ; Bilgisayarda PhotoShop programında hata konusundan, Uygulamalarla ilgili sorunlardan, Cep telefon uygulama hatalar/çözümler ve akla gelebilecek her türlü durumlarla ilgilenilecek.
Kulüp Üye Alım Öngörüleri:
^ Kulüp üyeleri seçilirken her alandan en fazla 2 kişi alınacaktır.
^ Alanlar tek tek yazılmak yerine alımlara göre yapılacaktır.
^ Birden çok alanda yer alabilirsiniz.
^ Özel mesaj yolu ile;
+ İsim.:
+ Soyisim.:
+ Alanınız.:
+ Yaşınız.:
Gönderin.
Detaylar, Logo ve üyeler eklenecektir.
DarkHealler izinlidir.
Kulüp Ekibi:
Kod:CxFor --> [Kulüp Grafik Destekcisi] uLubatlı38 --> (Kulüp Yardımcısı) AliensChannel --> [Görsel Tasarım & Video] Emir Yntrk --> [Teknoloji & Tasarım] DemirciBatak38 --> [Teknoloji & Bilişim] ZRN --> [Sistem Açıkları & Bug Bulma & Grafik] [/CENTER]
Başlıyoruz.:
PhotoShop alanındaki sorun & sorularınızı buradan sorabilirsiniz.
Hayirli Ugurlu olmasi dilegiyle Stokw bana bi konuda yardimci olabilirmisiniz acaba? yardim merkezine dun actim konu ama hala ses seda yok eger bilginiz dahilindeyse bi el ati veriniz sizlere zahmet.
Sorunum soyleki apk dosyasini actim icinde bulunan classes.dex uzantili dosyalari nasil coxerim & duzenlerim bununla ilgili calisan guncell denenmis bir yontem yada program biliyosaniz soyleyiniz lutfen.
Onceden sayqilarimla tesekkurlerimi sunarim.![]()
apk'i duzenlemekte amacim sadece iceriginde olan reklamlari silmek vede bazi yerlerde cucucuk bi kac duzenlemeler,yani kotu niyetli bi sey degilwp.apk duzenleyecegim.
Luck Patcher denemelisin. reklamları tamamen kaldırıp satın alım vs yapabiliyorsun düzenleme modifikasyon seçeneği de var![]()
kulùp ilk değil
Sizden önce açıldık
Hayırlı olsunkatınlarana
57 alay ^^
Başarılar.
Hayırlısı olsun.