R revision Yeni üye Katılım 15 Tem 2015 Mesajlar 9 Tepkime puanı 0 Kredi 0 9 Eki 2015 #1 Birisi benim videomu izinsiz youtube a koymuş dolandırıcı diye numara yazmış altına bu videoyu nasıl kaldırtırım lütfen
Birisi benim videomu izinsiz youtube a koymuş dolandırıcı diye numara yazmış altına bu videoyu nasıl kaldırtırım lütfen
YELLOWRED Üye Katılım 18 Eyl 2015 Mesajlar 230 Tepkime puanı 0 Konum System32 Kredi 0 9 Eki 2015 #2 Öncelikle bu tarz başlıklı konular açmak yasak sorun ne ise açıklayıcı bir başlık altında yardım isteğini belirtmelisin. Sorunun cevabına gelince videonun altındaki ''Bildir'' butonu ile şikayet edebilirsin eğer haklı isen video kaldırılır. İyi forumlar Oyla 0 Downvote
Öncelikle bu tarz başlıklı konular açmak yasak sorun ne ise açıklayıcı bir başlık altında yardım isteğini belirtmelisin. Sorunun cevabına gelince videonun altındaki ''Bildir'' butonu ile şikayet edebilirsin eğer haklı isen video kaldırılır. İyi forumlar
SLaYeR5S Katılımcı Üye Katılım 30 Haz 2015 Mesajlar 966 Tepkime puanı 0 Yaş 27 Konum Nereye Kredi 0 9 Eki 2015 #3 link at Oyla 0 Downvote