Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bu sabah bilgisayarı açtığımda masaüstündeki bazı ögeler yoktu bilgisayarım belgelerm vs. görünüm şu şekildeydi; D aynı bir şey silnmemişti ne yapmam lazım FORMAT dışında
Masaüstünde sağ fare tuşu > Kişiselleştirme > Soldaki listede Masaüstü simgelerini değiştir. Oradan "Bilgisayarım"ı ve istedğiniz simgeyi işaretlersiniz. Masaüstünüzde gözükür.
temadan olabilir. Ama win7 starter win7nin en kotu surumudur. Diger silinen bilgsayarim, belgelerim, arada bir olur. Bendede oluyo. Baslata tikla orda belg. Bilg. Var ordan onlara sag tikla masa ustunde gosterde cikar. Varmi baska sorun.
benim sorunum masaüstü smgeleri değil onları atarım word belgelerm vardı önemli onlar yok belgelerimdekiler silinmiş blgsayarı dünkü haline almam gerekiyor sistem ger yükledim ama sorun değişmedi blgisayarı actıgımda hoşgelniz yazısından sonrada masaüstünüz hazırlanyor falan cıkıyo dün böyle bir şey çıkmıyordu virüs falanda yoktu pc de
Ve bir şey daha sabahtan beri internet hızında aşırı bir düşme söz konusu müşter hızmetlerini aradım sstemde sorun olmadığını normal göründüğünü söyledi
o zaman. En son hangi dosyalari actin. Bi bat dosyasi falan actiysan silmis olabilir. Internet yavasladi diyon. Virus olabir her ihtimale karsi bir tam tarama yap bakalim.