1-Knight online setup ını indirdim ve kurmayı denedim.ama the setup files are corrupted please obtain a new cop of program hatası aldım. bu programı int te araştırdım ve winfile adlı bir virüsün buna yol açabileceğini öğrendim.bu virüsün pc de olup olmadığını nasıl anlarım? nasıl kurtulurum?(bu hata sadece ko setup dosyasında çıkıyor.)
2-msconfig>başlangıç ta nvcpl adlı dosyayı gördüm ve int te araştırdım.virüs olduğunu öğrenip başlangıç tikini kaldırdım.şimdi bu virüsten nasıl kurtulabilirim?
3-dumprep 0 -k programı virüs müdür? başlangıç tikini kaldırdım. virüs ise nasıl kurtulurum?
4-pc deyken arada microsoft hata raporu geliyor.dumprep 0 -k ile ilgisi var mıdır? hata raporunun sebebi ne olabilir?
5-NMBGMonitör virüsmüdür? virüsse nasıl kurtulurum?
6-pc de nod32 yüklü.ve nod32 nin deneme sürümü olduğunu ve 2500 küsür gündür çalışmadığını öğrendim!
Bu saniyeden sonra neler yapmam gerekir? Yardımlarınızı acilen bekliyorum..!
2-msconfig>başlangıç ta nvcpl adlı dosyayı gördüm ve int te araştırdım.virüs olduğunu öğrenip başlangıç tikini kaldırdım.şimdi bu virüsten nasıl kurtulabilirim?
3-dumprep 0 -k programı virüs müdür? başlangıç tikini kaldırdım. virüs ise nasıl kurtulurum?
4-pc deyken arada microsoft hata raporu geliyor.dumprep 0 -k ile ilgisi var mıdır? hata raporunun sebebi ne olabilir?
5-NMBGMonitör virüsmüdür? virüsse nasıl kurtulurum?
6-pc de nod32 yüklü.ve nod32 nin deneme sürümü olduğunu ve 2500 küsür gündür çalışmadığını öğrendim!
Bu saniyeden sonra neler yapmam gerekir? Yardımlarınızı acilen bekliyorum..!