Acilen Yardım Lütfen..! #

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CmbzuR

Yeni üye
28 Kas 2010
2
0
Arkadaşlar Acilen Gerçekten Bu Hack oLayından Anlayan Birine İhtiyacım Var. Ben Hacker oLmaya 2 Hafta Önce karar Verdim Ve yola Baş Koydum. Hacker olmama KArar verme Sebebim Bana Bi Kızın Facebookta Benim arkadaşlarımın önünde Küfr Etmesi Hemde Çok Pis küfürler ve sonra beni silmesi. Biliyorum Ne 2 Haftada Nede 2 Ayda hacker olunur Ama 2 haftadır qece qündüz Çalıştım Ama Bi net Sonuç Elde Edemedim. Halden Anlıyan Arkadaşlarımız Size Sesleniyorum Benim Yaşım 18 ve yediremedim kendime Haylada Yediremiyorum O küfürleri qerçekten yardıma İhtiyacım var. Şİmdiden Teşekkür Ederim Umarım Yardım Edecek Biri Çıkar :confused:
 
13 Eyl 2010
132
0
29
bndn büyüksün ama saçma supan kızların küfürleine kafaya alınıpda hacker olunmaz hacklikdn anlyarak olur kendi istehinle hacker olunur sn salla o kızı yni face aç msj ad küfür ed içinde kalmasın .. yani o kızın msni alsan bile hacker olunmaz o kızdn intikam mı almaya çalışıyorsun boş yere çalışma anlmadıkdn ve içden gelmedikdn snra kmse hack olmaz ben burda kndi istegimle burdaym burdaki hiçbir ark bni tutmaz ben istemesm :)
 

CmbzuR

Yeni üye
28 Kas 2010
2
0
Evet Sizin Dediqiniz Doqru Ben kendimde Söylüyorum Kısa Sürede Hacker Olunmaz biliyorum Ve herkez Başarılı Bi hacker olamaz Ama Benim SAbredecek Vaktim yok. Bu kızın Hacklemek İStiyorum Ama bilqim Ve Tecrübem olmadıqı İÇin hiç birşey Yapamıyorum. Tecrübeli Bi Arkadaşın Yardım etmesini İstiyorum Sadece. Ama 5 Senede olsa çalışıcam Bendeki Bu Azim olduktan Sonra Allahın izniyle Hacker olucam :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.