arkadaşlar çok yardımcı oluyorsunuz çok teşekkür ediyorum ama şöyle bir sorunum var benim.
Bu facebook profilini görmek istediğim arkadaşımla benim muhabbetim yok, arkadaşlığımız bitti. Ben onunla konuşmaya çalışıyorum ama o hiç bir şekilde benimle konuşmuyor beni hep reddediyor.oratk tek bir arkadaşımız var. Onunla da aram bozuk. çünkü o onun tarafında.
Yani ben facebook fake olayını şu zannetmiştim ((( sahte facebook hesabı ile kaydolursun. Hatta onun arkadaşlarından birinin kopyasını yaparsın ve onu eklersin o da seni kendi arkadaşı sanar ve kabul eder ve onun arkadaş listesine dahil olursun ve bölece onun profilini görürsün)))) sahte hesaplar aracılığıyla dmek istedginizi sanmıştım ama o değilmiş. şimdi düşündüm. Bu dedim başka bir şey.
Bir sahte site. Ve bu siteye arkadaşın giriş yapacak diyorsunuz. Iyi güsel.
Ama ben ona bu siteden gir diyemem bile. Arkadaşlık yok muhabbet yok. Kaldı ki ben sahte hesaplarla onu ekliyorum kendi hesabıma ama beni tanımadgı ve bilmedgi için hiç hiç hiçbirini kabul etmiyor........ 30 40 kişi var arkadaş listesinde tanımadgı blmedgi tek bir kişiyi kabul etmiyor.
Bilmiyorum vahim durumumu anlatabildim mi??
Bu durumda ne yapacaz....
edit 1 o kelimeyi yorumsuzerhan ı yazıyorum aratıyorum denedim 30 kere denedim bulunamıyor dedi... Bun da ben beceremiyorum.. Sizden değil benden kaynaklanıyor.. Kesin bir yeri anlamaışımdır... Yanlış yapıyorumdur...