Active WebTraffic 7.0.8

sLayEr

Özel Üye
2 Ara 2006
781
5
İstanbul
Eğer bir web siteniz var ve yeterli derecede tanıtılmadığını düşünüyorsanız bu programı bilgisayarınıza indirmeniz yeterli olacaktır. Programa web sitenizin adresini* başlığını* anahtar kelimelerini yazıyorsunuz otomatik olarak binlerce arama motoruna web sitenizi kayıt ediyor. Programın içersinde keyword üreteci ve en çok aranan keywordları bulma* sayfa hakkında rapor alma* ****tag üretme* ftp'ye aktarma gibi özellikler de bulunuyor.

Not :program demo versiyon olduğundan sınırlı sayıda arama motoruna kayıt edebiliyor ve bazı gelişmiş özellikleri kullanamıyorsunuz. Programın tam sürümünü iLe ise 800 bin adet arama motoruna kayıt edebilirsiniz



aLıntıdır..​
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.