Çözüldü AddMeFast Hilesi

Pirikoo

Kıdemli Üye
30 Tem 2017
2,455
3
Onun Galbi
Arkadaşlar AddMeFast Puan Hilesi Varmıdır Link Felan İstemiyorum Sadece Varmıdır Olabilirmi Onu Soruyorum
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

BOZKURTCLAY

Katılımcı Üye
16 May 2016
469
0
BELİRSİZ
macro veya autoclicker indirebilirsin ama onlar açıkken pc ile uğaşmaman lazım yatarken falan açık bıraksan sabaha kadar kasar bu programlar taklit programı sen kaydediciyi başlatıyorsun oda mouse ile nereye tıklarsan oda aynı yeri tıklıyor bot gibi sürekli tekrarlıyor çözersen kullanırsın
 

AlgosLeon

Üye
5 Mar 2016
144
0
bilgisayarı kullanmaman lazım macroyla alakalı bir sistem yapıcaksan ama dersen ki ben yatarken pc kapalı dursun ben pc ile ilgilenirken kasılsın o zaman düşük sistemli bir sanal pc oluşturup o işlem için sanal pcyi kullanabilirsin böylece online oyun film vs gibi şeylerle ilgilenirken puan kasılır iyi forumlar :)
 

asdetu

Yeni üye
30 Eki 2015
32
0
Kuzey Kore
AddmePoint var dostum. zamanında çok kasmıştım. kaç ay öncesine kadar. şuan çalışıyor mu bilmiyorum. dene istersen. kullanıcı giriş bilgilerini girip kazan diyorsun o kazandırıyor. sen istediğin şeyle uğraşabilirsin o arada.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.