Şöyle sıkıntı var Addmefast'ta eklediğim insta fotoğraf vardı o fotoğrafı sildim ve linkini kaybettim o linki nasıl bulabilirim? 1 yıl önce oldu bu olay o linkte Addmefast'ta kayıtlı kaldı ve blocke oldu bunu nasıl kaldırabilirim fikri olan?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şöyle sıkıntı var Addmefast'ta eklediğim insta fotoğraf vardı o fotoğrafı sildim ve linkini kaybettim o linki nasıl bulabilirim? 1 yıl önce oldu bu olay o linkte Addmefast'ta kayıtlı kaldı ve blocke oldu bunu nasıl kaldırabilirim fikri olan?
Eğer fotoğrafı bulmak istiyorsanız silinen fotoğrafları geri getirme yazarak play store'ye fotoğrafı getiirebilirsiniz
Hesabınızın bloke olmasından dolayı da video işe yaramadıysa son olarak göz atmanızı öneririm;
https://forum.donanimhaber.com/addmefast-this-url-is-blocked-on-our-network-hatasi--114649532-4 İyi forumlar
"fotoğrafı sildim ve linkini kaybettim" Linkten kastınız nedir fotoğraf linki ise silmişiniz fotografı haliyle linkde silinmiştir.