Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dosya haline atma var mı?Bir okulun admin paneline girdim ve burda e-mailler, tel noları, isimleri falan var. Nasıl bunları termux ile veya kolayca telefonuma çekerim? Csv formatında olsa iyi olur.
bir okulun my sql data bölümüne girdin mi ? ona göre sömürme işlemine giriş ayrıca bana göre bu büyük bir suç arkanda bir leke bırakırsan büyük sıkıntılar çekersin ayrıca çekmek yerine direk index at gitsin dosyalar çok mu önemli ? bir üniversite okul sitesi ise uğraştırırlar seni değilse index at gitsin türk değil ise tabiiBir okulun admin paneline girdim ve burda e-mailler, tel noları, isimleri falan var. Nasıl bunları termux ile veya kolayca telefonuma çekerim? Csv formatında olsa iyi olur.
1 tane de öğrencinin kaydını sildim... galiba haftaya bu forumda olamicam.bir okulun my sql data bölümüne girdin mi ? ona göre sömürme işlemine giriş ayrıca bana göre bu büyük bir suç arkanda bir leke bırakırsan büyük sıkıntılar çekersin ayrıca çekmek yerine direk index at gitsin dosyalar çok mu önemli ? bir üniversite okul sitesi ise uğraştırırlar seni değilse index at gitsin türk değil ise tabii
aşağıdaki videoya bakabilirsin bide işlemler geri alınamaz unutma videoyu tam izlemedim
uyarmıştım1 tane de öğrencinin kaydını sildim... galiba haftaya bu forumda olamicam.
Türkmü Yabancımı girdiğiniz okul ?Bir okulun admin paneline girdim ve burda e-mailler, tel noları, isimleri falan var. Nasıl bunları termux ile veya kolayca telefonuma çekerim? Csv formatında olsa iyi olur.
Yabancı değişik bir okul öğrencilerin ismi numarası falan da çok değişikti.Türkmü Yabancımı girdiğiniz okul ?
Atsana özelden bı bakalımYabancı değişik bir okul öğrencilerin ismi numarası falan da çok değişikti.