Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gobuster ve Dirbuster gibi araçlar ile bulabilirsin.Merhaba bir site password elimde ve user ama admin panel bulamıyorum login.php admin.php falan denedim olmadı nasıl bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim ( github çalışan toolar var mı )
Ben bir türlü yapamadım bana yardımcı olur musun siteyi atsamGobuster ve Dirbuster gibi araçlar ile bulabilirsin.
Maalesef kişisel istek yasak. O yüzden yardımcı olamam. Ancak İnternette onlarca kullanım içeriği ve videosu var, onları inceleyebilirsiniz.Ben bir türlü yapamadım bana yardımcı olur musun siteyi atsam
Hocam ben gobuster herşeyi termuxta yaptım ama hata veriyorMaalesef kişisel istek yasak. O yüzden yardımcı olamam. Ancak İnternette onlarca kullanım içeriği ve videosu var, onları inceleyebilirsiniz.
Nasıl bir hata? Bu hatayı belirtiniz.Hocam ben gobuster herşeyi termuxta yaptım ama hata veriyor
Hocam termuxtan yapabileceğim bir tool var mı ?Nasıl bir hata? Bu hatayı belirtiniz.
Ve termuxda değil kalilinux' da yapmanız lazım.