Admin paneli bulma %100 kesin çözüm

dreamerr

Üye
24 Eki 2008
154
0
Öncelikle Selamun Aleyküm.Forumda yaklaşık 2 haftadır takılıyorum.Ve sıkıntısı olan çok kişi gördüm.Özellikle işte bu konuda.O kadar uğraşıyorsunuz,tüm admin giriş bilgilerini ele geçiriyorsunuz.Sonra sitenin admin panelini bulamıyorsunuz.Gerçektende çok sinir bozucu.İnsanın hevesini kaçırıyor bu tür olaylar.Ama size göstereceğim bu program,site url sini yalnız yazmanızla taramaya başlayacak ve admin panelini bulacaktır.Birçok kez denedim ve çalışıyor.Herhangi bir sıkıntısı yok.Programın linkini konunun altında vereceğim.Lafı fazla uzatmadan başlayalım.
1-Öncelikle programı açıyoruz.


2-Görüldüğü gibi basit bir yapıya sahip.Üstte url yazan yere sitenizin adresini yazıyorsunuz.Ben rastgele bir site bulup adresini yazıyorum.


3-Siteyi yazdıktan sonra scan'a basıyoruz ve bitince bu liste geliyor.


4-Şimdi bu listedeki sitelere teker teker giriyoruz ve doğru olan siteyi buluyoruz.Benim listemde doğru olan https://rational.org/cpanel/ çıktı.


5-Artık giriş bilgilerini girer,sonra panelden indexinizi veya Shellinizi atar çıkarsınız ne yapacağınız size kalmış

Program Linki:https://ya di.sk/d/yv8g-uLBmeJp8 (Kendim upload ettim,ya ve di arasındaki boşluğu silin.)
Arkadaşlar link kırık değildir.linkin birleşiminde a-d-i kelimesi oluştuğu için forum engelliyor ve sansürlüyor.Bidaha yandex diske upload etmem zaten.ya ve di arasındaki boşluğu silin.
----------------------------------------------------------------------------------
Virus Total:https://www.virustotal.com/tr/file/8...689e/analysis/
Arkadaşlar virus totalda neden böyle bir sonuç verdi bilmiyorum fakat kesinlikle bir sıkıntısı yoktur.Zaten yandex.disk de virüslü dosyaları almıyor.Hatta buyrun bilgisayarımda olan Eset Nod32 Antivirus programı ile yaptığım taramanın sonuçlarını göstereyim:

Bir sıkıntı çıkmaz arkadaşlar.
Bulamayan Teğmenlerim Özelden bana site linkini atsın elimde olan farklı programlarla deneyip yardımcı olurum.
Emeğe saygı için lütfen beğenip yorumada bir "Teşekkürler Teğmenim,Eline Sağlık Teğmenim " Demeniz yeterli.Mutlu edersiniz beni
Birdahaki konum Sağlam Bir Ddos Saldırısı Nasıl Yapılır Hakkınd****açırmayın Derim

- - - Mesajlar Birleştirildi - - -

Bilmediğim bir nedenden dolayı fotoğraflar çıkmamış Fotoğrafların sırayla linki buyrun:
1-http://hizliresim.com/a2MMrd
2-http://hizliresim.com/rZ88zz
3-http://hizliresim.com/bJMMdY
4-http://hizliresim.com/NrggRN
 

alilker06

Yeni üye
26 Ara 2015
4
0
Paneli falan buluyor basarili bir uygulama fakat kullanici adi ve sifre bolumunu nasil bulabilirim acaba?
 

H4Z4RD

Uzman üye
3 Ara 2015
1,804
0
Cpanel ve admin panel farklı şeylerdir. Sql de aldığınız şifreyle her zaman cpanel e giriş yapamazsınız.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.