AsiTürk* Üye Katılım 25 Nis 2013 Mesajlar 91 Tepkime puanı 0 Kredi 0 27 Nis 2013 #1 Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar Asp Admin panelinden index atabilirmiyiz bu konuda yardıma ihityacım var bir çok konu inceledim videolar sormadan edemiyecegım ilginiz için şimdiden tşk ederim iyi forumlar
Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar Asp Admin panelinden index atabilirmiyiz bu konuda yardıma ihityacım var bir çok konu inceledim videolar sormadan edemiyecegım ilginiz için şimdiden tşk ederim iyi forumlar
'Black-King Yaşayan Forum Efsanesi Katılım 30 Tem 2012 Mesajlar 10,365 Çözümler 3 Tepkime puanı 359 Konum İstanbul Kredi 2 27 Nis 2013 #2 bu bölüme konu aç demedim konulara BAK Dedim. Yardım merkezine konu aç yardım konularını. -Yardım Merkezine Taşınıyor.. Oyla 0 Downvote
bu bölüme konu aç demedim konulara BAK Dedim. Yardım merkezine konu aç yardım konularını. -Yardım Merkezine Taşınıyor..
-SiPaHi- Yaşayan Forum Efsanesi Katılım 6 Ocak 2012 Mesajlar 12,775 Tepkime puanı 2 Konum İstanbul Kredi 0 27 Nis 2013 #3 -Yardım merkezine taşındı/ Oyla 0 Downvote