Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1.ci kısımda Gördüğünüz Kısım Hedef Sitemizin id değeri Olan URL Uzantisidir.Simdi Aklınızdan su gecebilir biz nerden id degerini bulucaz mesela bu sitenın nerde bulacagiz diye sorarsanız. Site icerisindeki içeriğe baglı id degerini sitedeki ürünler haberler duyurular bolumunden bulabilirsiniz.Hedef Sitemizini 1.ci Kısıma Yazdikdan Sonra 2.Ci Kısımdakı Butonla Analyze Yani Analiz Et bu kadar yeterlımı gerısın sen yap.
ayrıca banapm ozel msj atma sana pm gonderılemıyor cevap olarak kapalı pm
acıkladım koduda havıj burdan uzun uzun anlatmakla olmaz youtube gır havıj yaz vıdeoları ızle 4-hd720 cark ısaretı tıkla 720 p cozunurlukle ıze olayı gerısı zaten basıt ayrıca ofrumda heryerde anlatım var hıc becermezsen googleye havıj resımlı anlatım vıdeolu anlatım falan yaz onları oku gene yaparsın
Ne buluyorsunuz bu tür illegal işlerde anlamıyorum.
Bir suç duyurusunda bulundukları taktirde,ister dominikte olsanız yakalanırsınız,bunu bir düşünün,ıp değiştirmek ile olacak iş değil.Artık siber polislerin elinde ne teknolojik aletler var bir duysanız aklınız şaşar.