Adobe Dreamweaver CC 2015 Türkçe Full - Tek Link

Quinones

Yaşayan Forum Efsanesi
8 Eki 2008
13,570
1
3457cde9e.jpg


Adobe Dreamweaver CC 2015 Türkçe Full - Tek Link

Adobe Dreamweaver CC, kod karmaşası içine girmeden kendi web sitelerinizi tasarlayabileceğiniz ve geliştirebileceğiniz profesyonel bir web geliştirme ve tasarım programıdır. Hem web platformları hem de mobil platformlar için geliştiricilere destek sunan Adobe Dreamweaver CC ile web siteleri oluşturmak ve düzenlemek oldukça kolaydır. Kullanıcılara sezgisel ve görsel bir arayüz sunan program, ayrıca JQuery ve HTML5/CSS3 gibi yeni web standartlarıyla uyumlu şekilde çalılmaktadır ve tam anlamıyla destek sunmaktadır. Aynı zamanda Creative Cloud desteği sayesinde tüm ayarlarınızı eşitleyebilir ve herhangi bir bilgisayar üzerinden kaldığınız yerden çalışmanıza devam edebilirsiniz.

Dreamweaver CC (2015)

Mükemmel fotoğrafları bulun
Siteleriniz için en mükemmel görüntüleri Adobe Stock pazarında bulun. Sürekli genişleyen fotoğraf ve illüstrasyon kitaplığını keşfedin ve Creative Cloud'u kullanarak doğrudan projenize indirin.

Her aygıtta önizleme
Web sitelerini birden çok aygıtta aynı anda test edip inceleyin. Mobil aygıtınızın tarayıcısına sadece kısa bir URL yazarak sitelerinizi önizleyin.

Esnek web siteleri oluşturun
Yerleşik Bootstrap entegrasyonu ile birçok ekran boyutuna göre dinamik olarak uyarlanabilen web siteleri oluşturun. Mevcut sitelerinizi canlandırın, sıfırdan başlayın, şablonları kullanın veya Bootstrap bileşenlerini yerleştirin. Dreamweaver'daki Canlı Görünüm özelliğiyle tasarımlarınızı yeniden boyutlandırarak gerçek zamanlı olarak önizleyin. Medya sorgularını görsel olarak oluşturun ve daha fazlasını keşfedin.

PSD'den toplu olarak dışa aktarma
Adobe Photoshop belgelerindeki web için optimize edilmiş görüntüleri farklı çözünürlükler ve formatlarda hızla çıkartarak zamandan kazanın.

Daha hızlı kod yazın
Yeni kod düzenleyici temaları, Linting ile gerçek zamanlı kod doğrulama ve Emmet desteğiyle Otomatik Tamamlama özellikleri sayesinde Dreamweaver'da şimdi eskisinden çok daha kolay ve hızlı bir şekilde kod yazabilirsiniz.

Ve çok daha fazlası
Diğer özellikler: HTML sayfa öğelerinde kolayca gezinmek ve öğeleri düzenlemek için yeni DOM paneli, renkleri ve görüntüleri Kod görünümünde gerçek zamanlı önizleme, geliştirme işlemlerini hızlandırmak için hızlı yanıt veren yeni kod parçacıkları, kaydedildiğinde dinamik dosyaların otomatik iletilmesi ve daha fazlası.

Adobe-Dreamweaver-CC-13-Crack.jpg


NOT: programı kurup kapatın ve keygen ile full yapın. Yamayı silmemesi için antivirüsünüzü işiniz bitene kadar devre dışı bırakın.

H2Yopbc.png

http://turbobit.net/gm30g57pt77f/DreamWcc2015WinSane.rar.html
 

JohnDoe

Kıdemli Üye
29 Eyl 2013
2,710
6
Teşkilat
Teşekkür ederim hocam işime yarayacak bir program format attıktan sonra yüklememiştim. Şimdi yükleyeyim hazır denk gelmişken elinize sağlık sağolun.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.