Adobe Photoshop Cs6 (yüksek hızda indirme)

ElyH0cKeR

Katılımcı Üye
25 Şub 2014
460
0
Nereye
vq4tg.png

Adobe Photoshop Cs6 Extended Orjinal Türkçe *****

Evet arkadaşlar konu devamında Adobe Photoshop Cs6 Extended programını Türkçe olarak indirebilirsiniz.

Kurulum ve crackleme için güzelce bir döküman hazırladım . Eğer kuruluma sadık kalırsanız kurulum bittiğinde bana teşekkür ediyor olacaksınız.


::Türkçe Sürüm::
Premium İndirmek İçin Tıklayınız

Sİstem Gereksinimleri

Intel® Pentium® 4 veya AMD Athlon® 64 işlemci
Microsoft® Windows® XP* Service Pack 3 veya Windows 7 Service Pack 1
1 GB RAM
Yükleme için 1 GB kullanılabilir sabit disk alanı, yükleme sırasında ise ilave boş alan gerekir (çıkarılabilir flash depolama aygıtlarına yüklenemez)
16 bit renkli 1024x768 ekran (1280x800 önerilir) ve 256 MB VRAM (512 MB önerilir)
OpenGL 2.0 özellikli sistem

vq557.png


vq55l.png
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.