Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 şubattan sonra bıraka bilir miyim ?Sözleşmesini onayladığınız için ücret isteyebilir sözleşmeleri bakmak lazım
Satın alımlarda 7, 15 ile 30 gün arasında sözleşmede geçen iade süresi vardır bunu ben adobenin sözleşmesini okumadığım için birşey diyemiyorum ama o süre bittikten sonra iade istediğiniz zaman şimdiki gibi İptal ücreti isterler sözleşme bitiş tarihi yaklaştıkça bu istenen bedel de azalmaya başlar1 şubattan sonra iptal edebilirsiniz anladıgım kadarıyla premium erişimi iptal olacak diyor zaten orada da1 şubattan sonra bıraka bilir miyim ?
sağolunSatın alımlarda iade süresi vardır
Satın alımlarda 7, 15 ile 30 gün arasında sözleşmede geçen iade süresi vardır bunu ben adobenin sözleşmesini okumadığım için birşey diyemiyorum ama o süre bittikten sonra iade istediğiniz zaman şimdiki gibi İptal ücreti isterler sözleşme bitiş tarihi yaklaştıkça bu istenen bedel de azalmaya başlar1 şubattan sonra iptal edebilirsiniz anladıgım kadarıyla premium erişimi iptal olacak diyor zaten orada da