ADSL Kota 1.0

sLayEr

Özel Üye
2 Ara 2006
781
5
İstanbul
ADSL Kota 2.1

Üreticinin Açıklaması :
Türk Telekom'un güvenlik kodu uygulaması ile uyumlu hale getirilen programın 2.1 sürümünde eski sürümlerdeki özellikler de daha kararlı çalışır hale getirildi.

Programın dört adet temel özelliği bulunmaktadır.

1. Türk Telekom Verileri

Uygulamanın sol tarafındaki Türk Telekom logosu bulunan iki adet panelde, bilgisayarınızdaki tüm ölçümlerden bağımsız olarak limitli ADSL abonelerinin faturalarına yansıyan Türk Telekom'dan alınan veriler gösterilir. Bu panellerde bulunduğunuz ay içinde yaptığınız download miktarı yüzdesel olarak gösterilmektedir.

2. Anlık Trafik Ölçümü

Uygulamanın diğer tüm kısımları Türk Telekom'dan bağımsız çalışır. Bu bölümdeki veriler, sizin belirleyeceğiniz aygıt üzerinde ölçümler yapar ve bunları grafiksel biçimde anlık olarak gösterir. Ölçümü başlattığınız andan itibaren toplam download / upload miktarı ve geçen süre panellerde görülebilir.

3. Veri İzleme (Packet Sniffing)

Yazılımın "Veri izleme" adı verilen bölümü ile bilgisayarınıza giden gelen veri paketleri; alındığı tarih, kaynak IP, hedef IP, protokol ve paket içeriği bilgileriyle anlık olarak gösterilir. Veri trafiği geçmişini HTML ve CSV biçimlerinde bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.

4. Dahili Yazılım Güncelleme

Türkiye'de çok az sayıda yazılımda bulunan bu özellik sayesinde, programın kurulumunu bir defa indirirsiniz. Program belirli aralıklarda yazılım güncellemesi olup olmadığını kontrol eder ve tek tıklama ile kendini günceller. Bu sayede sürekli gelişen, yeni özellikler eklenen bir programa sahip olursunuz.

D0WNLOAD
aLıntı
 
Son düzenleme:

moruk_3535

Yeni üye
2 Ocak 2007
47
0
afyon
bu 4 oldu kardeşim biz bu sitede beğendiğimiz programları indiremeyeğiz galiba link bozuk not file paund yazıyor EMEĞE SAYGILI OLALIM AMA sizde biraz emeğinize özen gösterin güzel bişe benziyo butona bascam
 

testiskosi

Üye
26 Ara 2006
235
0
Bu program dünyada ilkmiş arkadaşlar


Neden derseniz dünyanın başka yerinde böyle kota derdi olduğunu sanmıyorum :D
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.