Advanced System Care Pro 3.6.0 + Patch + Keygen

Darkness DeviL

Yaşayan Forum Efsanesi
8 Ağu 2009
11,543
13
Turan 🇹🇷
advanced-system-care.jpg


Advanced SystemCare Kayıt kırık tuşları, ayarları, bölünmüş bir sabit disk veya önemsiz kaçıran gibi en yaygın bilgisayar sorunları giderir ücretsiz ve basit bir sistem optimize edici olduğunu. Advanced SystemCare da algılayabilir ve casus yazılımları kaldırmak, hem de sistem girmesini başka istenmeyen unsurlar önlemek güvenlik araçları içerir.
Advanced SystemCare içinde arayüzü biraz ilk başta kafa karıştırıcı olabilir. Bunun yerine standart bir araç çubuğu veya menü sistemine sahip, program, dört ana bölümden erişim sağlar sol bölmesi: Ev, programın kullanım istatistikleri bir özetidir bir küre yapı gösterir; koruyun Windows ve teşhis sistemi, hangi Advanced SystemCare ana araçları içeren, tarama onarım ve bilgisayar optimize ve nihayet Utilities, sen, sabit sürücü defragging gibi küçük sabitleme görevleri yerine izin küçük sistem araçları paketi, sürücü yedekleme, çift dosyaları bulma ya da hangi programları Windows ile çalıştırmak için ayarlanmıştır.
Advanced SystemCare şaşırtıcı hızlıdır. daha uzun zaman disk birleştirme biraz zaman alabilir ama pek birkaç dakika tarama ve sistem düzeltme alır. Her durumda, ileri SystemCare her şey (yanı sıra restorasyon nokta bunu başlatmak ilk kez) sabitleme önce sadece güvenli tarafta olmak için bir yedek kopyasını oluşturur.
Advanced SystemCare kolay kullanımlı olduğunu, hızlı sistem çözümleyici ve en yaygın bilgisayar sorunları giderir hızlı ve daha kararlı PC yapabilirsiniz iyimserlik.
Advanced SystemCare Pro her zaman, otomatik, tüm anti-spyware, gizlilik koruma, performans tune-up-one PC Sağlık Servisi ile ve sistem yetenekleri temizlik sağlar.
Bu ve ödüllü güçlü hassas alet, inatçı hataları giderir temiz dışarı karmakarışık etmek, internet optimize eder ve indirme hızlarını, kişisel güvenlik sağlayan ve otomatik olarak maksimum bilgisayar performansını korur.Bu kolay kullanımlı ve bilgilendirici uygulama, yapılandırır, temizler ve bilgisayarınızı optimize eder. çan ve ıslık ile Advanced WindowsCare Pro arayüzünü dağıtır bezeme olmadan komutları ve verileri görüntülemek için.

1228353248indir.gif

https://tik.lat/zIf4q

 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.