Advanced SystemCare 7.0.0.186 Beta + PATCH - Eng

besim34

Katılımcı Üye
11 Eyl 2011
373
0
Advanced SystemCare PR; her zaman acik, otomatik, all-in-one (hepsi bir arada, anti-spyware ile PC Saglik Servisi, gizlilik korumasi saglar. Hassas arac duzeltmeleri sayesinde; inatci hatalari, daginikligi temizler. Internet ve indirme hizini optimize eder, kisisel guvenlik saglar. Otomatik olarak maksimum bilgisayar performansini korur. Advanced SystemCare 7 ile bilgisayarinizi hizlandırabilirsiniz. Bu onarım, temiz, PC korunmasina yardimci, ve PC optimize etmek icin bir tek tiklama ile yapabilirsiniz.
Advanced SystemCare 7 Ozellikler:
Yeni arayuz, yeni fonksiyonlar, tarama temizleme, gelsitirlmis tamir ve optimization, uclu mekanizma yedekleme ve hizli instalasyon. Roman sistem teknoloji ile; bilgisayariniz daha hizlı, daha stabil ve daha etkili calismasini guclendirir.

Temel Avantajlar:
PC performansini en ust duzeyde tutar. PC'nizi ve ag yapilandirma nasil kullandiginiza bagli olarak sisteminizin dahili guc, ust internet hizini ve Windows'u optimize eder. PC nizde kotu amacli programlar yuklenmesi, spyware, hacker ve korsanlari önlemek icin guncel tanimlama dosyalari kullanarak; spyware malware ve adware tarar, kaldirir ve siler.
PC'nizin etkinlik gecmislerini temizler. Tek bir tiklama ile; PC problemlerini tarar ve onarir. Gizli guvenlik tehditlerine karsi PC nizi korur. ActiveBoost fonksiyonu sayesinde; gercek zamanli optimizasyon saglar. Gercek zamanli olarak sistem kaynaklarini yonetir ve arka planda calisir. RAm optimize eder. Arac kutusu ozelligi icersinde; PC ve sistem uzerinde tam kontrol icin; optimization ve guvenlik gelistirme araclari tamir ve araclari, sistem temizleme araclari vardir. Veritabanini guncel tutar. Bulut teknolojisi (Cloud) ile veritabanı sağlar ve en son tanimlar ve yapilandırmalara devam eder. Iki Turbo Boost secenekleri vardir (Calisma Modu ve Oyun Modu) vardir.
Buna ek olarak; program ana ekranindan her mod yapilandirmasini ayarlayabilirsiniz.
Yeni nesil derin kayıt defterini temizlemesi ile; derin, temiz ve iyileştirici temizleme yapar.
Compact kayit bloats ve butunlestirme yapar. Maximum performans icin tum kayit defterini temizler. Otomatik olarak arka planda sessiz ve surekli calisir.
Sadece programi ayarlayarak; PC boştayken otomatik olarak calismasini saglayabilirsiniz.
Yeni UI teknolojisii ile daha az sistem kaynaklari kullanir.
32bitve 64bit sistemler icin kaynak kodlari yeniden yazilmistir.
Gelistirilmis Bakim Modulu ile; ım çok daha etkili bilgisayarınızda bakim, tarama, temizleme cok daha etkili olacaktir
Guclu sabit disk birlestirme: Sabit diskler hizli birlestirmek icin guclu ve etkili Disk Defrag fonksiyonu vardir. Diger birlestirme araclarina gore 10 kat daha hizli birlestirme araclari vardir.
Ucretsiz, 24 x 7 Muşteri Teknik Destek vardir.

Dil: Ingilizce

Advanced SystemCare 6 Surumundan Farklari:
- Yeni Kullanici Arayuzu
- Tam Online Guvenlik ve guvenli Online cevre icin; yeni Surf Koruma Teknolojisi
- Yeni performans izleme teknolojisi: Kapsamli ve verimli optimization icin bir eklenti eklendi.
- Yeni Internet Boost: Daha hizli ve duzgun cevrimici deneyim icin)
- Yeni nesil super motor disk: Cok daha hizli tarama ve optimizasyon yapmak ve birlestirmek icin.




LINK:
aSc7b.rar -

Dosya: Advanced SystemCare 7.0.0.186 Beta + PATCH - Eng
Boyut: 32.7 MB.
Tur: RAR
Pas:
turkhackteam
Tarama: Avira Antivirus 2012
Durum: Temiz
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.