Advanced SystemCare Pro 9 Full 9.3.0.1120 Türkçe indir

REDJOHN

Katılımcı Üye
9 Şub 2015
405
1
rN60bGX.png


Advanced SystemCare Pro 9.3.0.1120 2016 Türkçe Full+ Portable
Advanced SystemCare PRO’yu kullanarak, bilgisayarınızın bakımını çok kolay bir şekilde bir kaç tıklamayla yapmanız mümkün hale geliyor. Programın sağladığı otomatik bakım araçlarının temel işlevleri spyware koruması, gizlilik koruması, performans ayarları ve sistem temizleme kapasitesi gibi pek çok alanda yer alıyor Windows 10 destekli .
Özellikle bilgisayarınızda nereden geldiğini bilmediğiniz dosyalara sahipseniz, sebebi belirlenemeyen performans düşüklükleri seziyorsanız ve uzun zamandır iyi bir bakım yapmadıysanız programı denemenizi öneririm.

EasyCapture113.jpg


Ayrıca bilgisayarınızı kullanarak internette gezerken bıraktığınız izleri otomatik olarak temizleyen program kişisel gizliliğinizin korunmasına da yardımcı oluyor.
Programın içerisinde 20’den fazla bakım aracı bulunuyor ve dilerseniz hepsini dilerseniz de teker teker deneyebiliyorsunuz. Bilgisayarınızın arka planında sessizce çalışan uygulama hem az sistem kaynağı tüketiyor hem de herhangi bir rahatsızlığa sebep olmuyor.
Boyut:100- MB
Sıkıştırma: Rar / Şifresiz
Tarama: ESET Nod32 Av. / Durum Temiz
Platform: Windows tümü

link : https://cloud.mail.ru/public/F6qp/cAD8bFK6K

link 2 : http://turbobit.net/v2qdt13a94bg.html

 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.